Levering

Normalt har du varene på utleveringstedet 3-5 dager fra vi har mottatt din bestilling. Posten gir deg beskjed når pakken kan hentes.

VENNLIGST LES DETTE: Noen ganger hender det at vi ikke har bestilte vare(r) på lager. Da bestilles varen(e) opp hos leverandør og sendes så fort de kommer inn til oss. Kan ta opptil 1 mnd å få dette inn. I slike tilfeller prøver vi å gi beskjed via epost. Skulle dere ikke få beskjed så vennligst send oss en epost på kontor@topracing.no, så sjekker vi opp og gir dere en leveringstid.


Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

Betaling

Oppkrav
Vi har veldig dårlig erfaring med oppkrav da kunder ikke henter varene sine. Vi har derfor bestemt å ikke tilby dette alternativet.
Ønsker dere ikke å betale varen før dere får den anbefaler vi at dere velger Klarna faktura. Da har dere 14 dager på å betale varen(e).
 
kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 184,- .